Bröllop

Fotograf Viveka Österman

jag är en Luleå-baserad bröllopsfotograf men gör fotograferingar över hela Norrbotten och även i Hälsingland där jag har mina rötter.  älskar att utmana mig själv med varje nytt par jag möter och älskar att hitta nya ställen att fotografera på

Gillar du det jag gör och är ni intresserade av att höra mer och se

om jag är ledig just på er dag så skicka en förfrågan genom kontaktformuläret här bredvid.


Först bokar vi in ett möte där ni får höra mer hur man går tillväga och vill ni då boka in mig som er bröllopsfotograf så gör vi en bokningsbekräftelse och ni förbetalar 2500:- så att jag kan neka andra den dagen.


Sen återstår bara den härliga planeringen av vilka fina områden vi ska vara och fotografera på så att ni får precis dom bilder ni vill ha från er dag.


Kika in på min prislista för att se priser beroende på hur många tim man vill att jag ska ta del av er dag.

Bröllopsprislista 2019

 
 
 

Kika in på bilderna nedan för att se ett axplock av dom brudpar jag fått äran att fotografera genom åren.

Gillar du det jag gör och vill veta mer hur det går till då man bokar in mig som bröllopsfotograf.... skicka mig ett mail genom kontaktformuläret nedan eller ring om du vill!

Förberedelser

Hur länge ni vill att jag är med och fotograferar under dagen beror på vilka delar av bröllopet ni tycker är viktigast att minnas när ni sedan tittar tillbaka i ert bröllopsalbum.

Jag själv kan tycka att det är jättefint att få göra en dokumentaion av en del av förberedelserna, det ger en mer berättande bild av dagen.

Detaljer kring hur mycket tid man vill lägga på olika fotograferingstillfällen kan vi diskutera då ni bokar in en träff med mig.