Bröllop

jag är en Luleå-baserad bröllopsfotograf men gör fotograferingar över hela Norrbotten och även i Hälsingland där jag har mina rötter. 

Som bröllopsfotograf älskar jag att fotografera känslor och mitt arbetssätt resulterar i bilder där fokus är på parets kärlek till varann. Ni behöver inte vara dom som ska komma på i vilka poser ni ska stå i utan jag guidar er genom hela fotograferingen. En av sakerna jag ofta får höra från mina brudpar är att jag får dem att känna sig väldigt bekväma och avslappnade............Kika vidare längre ner................

 
 
 
 

Gillar du det jag gör och är ni intresserade av att höra mer för att se om jag är ledig på just er dag, så skicka en förfrågan genom kontaktformuläret här bredvid.


Först bokar vi in ett möte där ni får höra mer hur man går tillväga och vill ni då boka in mig som er bröllopsfotograf så gör vi en bokningsbekräftelse och ni förbetalar 2500:- så att jag kan neka andra den dagen.


Sen återstår bara den härliga planeringen av vilka fina miljöeer vi ska fotografera i så att ni får precis dom bilder ni vill ha från er dag.


Förberedelser

Hur länge ni vill att jag är med och fotograferar under dagen beror på vilka delar av bröllopet just ni tycker är dom viktigast att få dokumenterat av en professionell fotograf. 

Jag själv kan tycka att det är jättefint att få göra en dokumentaion av en del av förberedelserna, first look och sedan porträtt och vigsel, efter det lite mingel och brudföljet och famiolj. Det ger en mer berättande bild av dagen än bara porträtten.

Detaljer kring hur dagen ska läggas upp kan vi gärna diskutera då ni bokar in en träff med mig.